Едно добро партньорство с диетолога Ипократис Пападимитракос и магазин НатуралИпократис Пападимитракос – един от водещите консултанти по хранене в България. С какво е различен ли? Той се отличава, както със своите над 25 години опит, така и със своите методи. Подходът му към диетите и отслабването е доста различен от това, с което сме свикнали.

В периода на своята дълга кариера, той е помогнал на повече от 22 000 души! Чрез препоръките, възгледите и начина му на работа неговите последователи не само постигнат и задържат желаните килограми, но и откриват своето „нормално“ хранене и го превръщат в навик.

Ипократис е първият диетолог в България, заговорил за „нормално хранене“. Самият той печели своята известност с индивидуалния подход към всеки клиент и завидният успех на методите му.

„Методът на Ипо“ („ИПОлогия“) – перфектният режим: този, който е удобен, вкусен и може да бъде начин на хранене и на живот. Без ограничения, без гладуване и мечтания за бисквитки и бонбонки… Това е ИПОлогията – щастливото хранене! Звучи чудесно, дори нереално, но е факт!

През 2012 г. излиза книгата на диетолога, озаглавена „ИПОлогия на храненето“, където той представя един напълно нов подход към диетите и борбата с килограмите. През 2014 г. излиза и нейното допълнително издание.

Ще споменем и мъничко за самия Ипократис… Роден е в Каламата, Гърция. Установява се в София през 1993 г и завършва кинезитерапия в НСА и магистратура по психология във Великотърновския университет. Защитава докторат и специализира в областта на психосоматичните заболявания. Няма спор, че е образован и духовит човек, който освен това умее да разбира хората. Самият той казва, че именно това стои в основата на неговите методи – общуването и съвкупността от множество психологични аспекти. Повече информация можете да намерите в сайта на IPOKRATIS.

От известно време (по-точно от началото на 2024 година) имаме щастието да работим с този усмихнат и образован човек. В магазините ни вече се предлагат продукти и храни на базата на неговите идеи и диети, като по този начин предоставяме на хората възможност да постигнат онова щастие, което настъпва след сладко похапване, без да е нужно да се тревожат за своите килограми. Сега виждаме все повече щастливи клиенти и обнадеждени лица. Все пак кое е по-хубаво от това да се чувстваш добре в собственото си тяло?!

На база на първия ни месец съвместна работа, магазин Натурал се приема с искрен ентусиазъм от последователите на Ипократис, а някои от тях вече са клиенти и на нашия онлайн магазин. А преди няколко месеца имахме възможност да зарадваме дори повече любители на здравословното хранене, чрез съвместно организиран Giveaway, където бяха предоставени различни продукти от нашия онлайн магазин.

Но все пак е пролет, затова нека си поговорим за нашето пролетно меню! Сега е идеалното време да дадете на организма си витамините и минералите, от които се нуждае и да се отдадете на удоволствието от правилното хранене! Заедно с диетолога съставихме примерно меню, (което можете да намерите ето тук) чрез което да се храните разнообразно и балансирано всеки ден! В него са включени вкусни, атрактивни и лесни рецепти, с изцяло натурални продукти. Понякога усмивката може да се породи и от просто една порция вкусна храна, нали така?!

Ипократис подарява на клиентите и последователи на магазин Натурал ПРОМО КОД NATURAL24 за 20% отстъпка от неговите програми за здравословен хранителен режим. Заедно ние ще продължаваме да работим за вашето здраве и да носим както щастие, така и наслади за небцето!