fbpx

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 89 лв. до офис на Еконт и Спиди                      Безплатна доставка за поръчки на стойност над 89 лв. до офис на Еконт и Спиди                      Безплатна доставка за поръчки на стойност над 89 лв. до офис на Еконт и Спиди

Oткрит урок с децата от 1А клас на училище СУ „Стефан Караджа“ гр. Каварна

Елина Колева разказа на децата колко е важно от малък да се грижиш за природата, за да се грижи и тя за теб. Израснала и живее на село, научена от баба си и дядо си на фермерството и земеделие, тя продължава семейния бизнес и до днес, като се надява децата ѝ да продължат да го развиват.

           

Учениците от 1А клас бяха много заинтригувани от историята на семейната ферма и ежедневието там. Елина Колева сподели, че е важно за всяко дете да не губи връзката с природата и изтъкна предимствата да живееш в малкия град.

Съветва децата да мислят ежедневно за заобикалящата ги природа, като почистват след себе си и събират отпадъци изпречени на пътя им и да дадат пример и на останалите. Да се опитат да заменят чипсовете и снаксовете с ядки и плодове, за да бъдат енергични и здрави.

Разказа им и за любопитния път на млякото, от кравите във фермата до млекомата в магазин Натурал. Успокои шеговито, че фермерството не е само кал и мръсотия, но също добрият външен вид, работа в офис и срещи с партньори като част от ежедневието на фермера.

Любовта и грижите ни към животните във фермата ежедневно я усещат и благодарно ни даряват с питателно високопротеиново мляко. Децата будно задаваха интересни въпроси и дефинираха какво е фермер, засвидетелстваха интерес към земеделието и показаха знания как от едно зърно се стига до хляба, който ежедневно присъства на трапезата ни.

Земята е наше начало и нашия край!

Информация за контакт

Социални мрежи

Вземи 10% отстъпка (за нов клиент)

Нашият онлайн магазин е 100% съобразен с GDPR. Прочетете нашата политика
ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА
Искаш ли още по-добра оферта? Вземи 10% отстъпка при първа поръчка.
    ИСКАМ