Подаръчни кутии и кошници за една незабравима Коледа

Празничният сезон вече е тук и трескавото търсене на подаръци започна. Тази Коледа направете вашите празненства изключително специални, като изберете подаръци, които не само радват сетивата, но и подхранват тялото и душата. Ние от магазин Натурал сме ви подготвили някои специални предложения, с които да направите празниците на любимите хора топли, весели и запомнящи се.

Чисти и натурални подаръци за всеки

Ние от магазин Натурал вярваме в силата на чистите, натурални продукти. Нашите Коледни подаръчни кутии са изпълнени с едни от най-добрите ни органични продукти, внимателно подбрани, за да донесат грижа, топлина и щастие на най-близките ви хора. От занаятчийски шоколад, гурме подаръци и селекция от хранителни продукти, до чиста натурална козметика, подходяща за всеки любител на органичните съставки, и необикновени предмети за дома.

Тази Коледа ние ви предлагаме предварително изработени кошници и кутии за мъже, жени, семейни коледни кутии, както и корпоративна кутия за партньори, колеги и служители. При нас ще намерите още специални крафт картички за парични подаръци, занаятчийски шоколад Гайо с коледно послание, както и любимите на всички адвент календари с чай.

Селекция от подаръци за най-близките

Нашите коледни кутии и кошници имат за цел да ви улеснят при избора на подарък, както и да предложат селекция от висококачествени и уникални продукти, които иначе трудно бихте намерили сами.

Нашата коледна подаръчна кутия за мъже е чудесна изненада за тези господа в живота ви, за които се пазарува най-трудно. Тази колекция съдържа ръчно изработена дървена дъска за мезета, луксозна напитка и био козметика. Кутията ни за жени пък ще зарадва дамите в живота ви с ароматни подаръци и типични дамски принадлежности. Семейната ни кутия е пригодена да зарадва всички у дома с лични и добре обмислени дарове.

Освен персонализираните подаръчни кутии, при нас ще намерите и тематични кошници. Една от тях е и най-популярната ни този сезон – кошница Италия. Тя предлага вкусни продукти за направата на семейна вечеря, паста, песто, твърдо сирене и кулинарна книга с рецепти.

Друга от кошниците ни – Детско здраве, съдържа здравословни детски храни, с които не само ще поглезите сетивата на всеки малчуган, но и ще го дарите с най-добрите здравословни детски закуски.

Идеи за корпоративни подаръци за партньори, колеги и служители

Освен голямото разнообразие от продукти, подходящи за коледен подарък за вашето семейство, съпруг, съпруга, деца или любими хора, ние ви предлагаме и богат избор от корпоративни подаръци, с които да зарадвате хората, с които работите. В корпоративния свят обмисленият подарък допринася много за изграждането на взаимоотношения и изразяването на благодарност. При нас ще откриете богато разнообразие от подаръци, които изразяват елегантност, вкус и внимание към детайла.

Нашите идеи за корпоративни подаръци са смесица от изисканост и вкус. Имате гъвкавостта да избирате от набор от първокласни органични продукти, като гарантирате, че вашите клиенти и колеги ще получат подарък, който отразява вашия ангажимент за качество и превъзходство.

Персонализиран подарък по ваш вкус

В магазин Натурал имате възможността сами да създадете ваша коледна кутия или кошница за любим човек. В тях можете да включите всичко от специалната ни селекция коледни подаръци, през любимите хранителни продукти и напитки, до натурална козметика и продукти за дома.

Ние ще опаковаме вашия личен подарък – на разположение имаме разнообразие от опаковки, луксозна хартия, коледна декорация и картички с персонално послание. Нашите кутии са няколко вида, а кошниците ни се предлагат в няколко размера, за да изберете най-подходящата за вашия персонализиран подарък.

Независимо дали пазарувате за скъп приятел, член от семейството или планирате корпоративен подарък, нашата богата селекция ви дава възможност да създадете перфектната комбинация и да съберете най-подходящите продукти в един незабравим и личен подарък, създаден с много мисъл и внимание.

А за още по-запомнящо се преживяване, ние можем да изпратим подарък с лично послание на любимия човек вместо вас. На него можем да сложим персонализиран етикет “Не отваряй преди…”, с който ще зарадвате специалните за вас хора и ще им създадете един незабравим момент, който те да чакат с нетърпение.

Създайте спомени за цял живот с магазин Натурал

Нека тази Коледа вашите подаръци говорят за вашата любов, грижа и отдаденост към по-устойчив начин на живот. Магазин Натурал ще бъде вашият доверен партньор в създаването на незабравими спомени, които надхвърлят обикновените подаръци. Разгърнете радостта от това преживяване с нашите нови коледни кутии и кошници и превърнете пренесете духа на празника във всеки момент.

За по-големи поръчки от 5 или повече подаръчни кутии или кошници предлагаме 10% отстъпка, както и безплатна доставка на поръчки над 89 лева.

Oчакваме ви на телефон 0885096574 или на мейл: natural@liman8.bg