fbpx

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 89 лв. до офис на Еконт и Спиди                      Безплатна доставка за поръчки на стойност над 89 лв. до офис на Еконт и Спиди                      Безплатна доставка за поръчки на стойност над 89 лв. до офис на Еконт и Спиди

Заедно вървим напред

Продължаваме да вярваме в децата и да ги подкрепяме. За пореден път клуб по Бойни Спортове Калиакра Каварна взе участие в Държавно първенство по Олимпийско карате, проведено в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ в град Велико Търново на 22 и 23 април 2023 година.

Състезанието е с най-висок ранг в България и в него вземат участие всички стилове в карате. За пореден път каратеките на КБС Калиакра Каварна доказват, че не големината на града и бройката участници са критерии за успех и добро представяне, а вярата в собствените сили и желанието за победа.

Отборът показа силен дух и сплотеност – качества, нужни за всеки победител. Равносметката от Държавното първенство 2023 за КБС Калиакра Каварна са 4 златни, 3 сребърни, 2 бронзови медали и класиране на девето място в комплексното класиране от 37 отбора.

Информация за контакт

Социални мрежи

Вземи 10% отстъпка (за нов клиент)

Нашият онлайн магазин е 100% съобразен с GDPR. Прочетете нашата политика
ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА
Искаш ли още по-добра оферта? Вземи 10% отстъпка при първа поръчка.
    ИСКАМ