Безплатна доставка за поръчки на стойност над 89 лв.                      Безплатна доставка за поръчки на стойност над 89 лв.                      Безплатна доставка за поръчки на стойност над 89 лв.

Заедно вървим напред

Продължаваме да вярваме в децата и да ги подкрепяме. За пореден път клуб по Бойни Спортове Калиакра Каварна взе участие в Държавно първенство по Олимпийско карате, проведено в Двореца на културата и спорта “Васил Левски” в град Велико Търново на 22 и 23 април 2023 година.

Състезанието е с най-висок ранг в България и в него вземат участие всички стилове в карате. За пореден път каратеките на КБС Калиакра Каварна доказват, че не големината на града и бройката участници са критерии за успех и добро представяне, а вярата в собствените сили и желанието за победа.

Отборът показа силен дух и сплотеност – качества, нужни за всеки победител. Равносметката от Държавното първенство 2023 за КБС Калиакра Каварна са 4 златни, 3 сребърни, 2 бронзови медали и класиране на девето място в комплексното класиране от 37 отбора.

Информация за контакт

Социални мрежи

Нашият онлайн магазин е 100% съобразен с GDPR. Прочетете нашата политика
ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА
Искаш ли още по-добра оферта? Вземи 10% отстъпка при първа поръчка.
    ИСКАМ